NIEUWS

Overname Assurantiekantoor Dirven
18-02-2011

Assurantiekantoor Dirven is Veldsink - Dirven Adviesgroep geworden !!
 
Assurantiekantoor Dirven in Prinsenbeek is per 1 december 2010 overgenomen door de Veldsink Groep. Volgens directeur Pieter Dirven kan vanuit een grotere organisatie de dienstverlening en kwaliteit in de toekomst beter gewaarborgd blijven.
Vanaf 18 februari is de nieuwe naam definitief en gaan dat het kantoor verder onder de naam Veldsink - Dirven Adviesgroep.

Assurantiekantoor Dirven bestaat sinds 1968 en is gevestigd in de Beeksestraat. Het kantoor is vooral actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen in het midden- en kleinbedrijf en voor de particulier. De Veldsink Groep, met de hoofdvestiging in Nuenen, is ook een familiebedrijf dat al ruim 32 jaar bestaat. De Veldsink Groep telt zes vestigingen in Brabant en Zeeland en heeft 20.000 relaties in portefeuille.

Directeur Pieter Dirven en zijn vier medewerkers blijven werkzaam vanuit de huidige vestiging aan de Beeksestraat 24 onder de nieuwe naam Veldsink – Dirven Adviesgroep. ,,Een nieuwe naam maar met de bekende en vertrouwde gezichten'', aldus Pieter Dirven.

,,Door de toetreding tot de Veldsink Groep kunnen we op meer gebieden dan voorheen en met meer deskundigheid de klanten beter van dienst zijn’’, verduidelijkt hij. ,,Daarbij kunnen we een beroep doen op de specialisten van de Veldsink Groep en gebruik maken van de diensten van VCN, het volmachtbedrijf van de Veldsink Groep”.Verder zal er weinig veranderen en blijven wij gevestigd aan de Beeksestraat 24 te Prinsenbeek.

Door deze overname is de portefeuille uitgebreid met zo'n 6.000 polissen van 1.300 klanten. Daarnaast is de portefeuille van het failliete Raaimakers & Partners uit Tilburg gekocht en is het Eindhovense deel van de portefeuille van Totaal Verzekerd overgenomen.

Bij de overname van Dirven is gebruik gemaakt van de diensten van Dullemond Bedrijfsadvies. Dirven is vooral actief het particuliere en mkb-segment. "Het kantoor past uitstekend in onze filosofie: lokale vestigingen dicht bij de klanten, die kunnen profiteren van de mogelijkheden van een grote moeder." Directeur Pieter Dirven en zijn vier medewerkers; Wilco, Bas, Monique en Marlene komen in dienst van de Veldsink Groep.

Veldsink Advies Groep telt zes vestigingen en heeft 20.000 relaties in portefeuille. Samen met zusterbedrijf VCN is het adviesbedrijf goed voor een provisieomzet van € 8,1 mln.



« Terug naar het overzicht
 
   
SBR