NIEUWS

't Hert wordt Valdijck
01-12-2011

Restaurant-zaal ’t Hert in Prinsenbeek heeft niet alleen een nieuwe kleur op de gevel gekregen, maar eigenaren Kees en Liesbeth Bosman gaan vanaf januari hun zaak een facelift geven.
 
,,Het wordt een gespecialiseerd zeerestaurant met een goed stukje vlees’’, aldus Liesbeth Bosman. Het restaurant krijgt tevens een nieuwe naam, namelijk ‘Valdijck’.

Daarnaast blijft ‘Zaal ’t Hert’ dezelfde naam behouden. Verder is het restaurant dit jaar tijdens Kerstmis geopend.
 
,,Het huidige restaurant, met noeste, ‘wilde’ uitstraling aan de buitenzijde en klassieke inrichting binnen wordt totaal anders en voor iedereen’’, aldus Liesbeth. ,,’t Hert staat bekend om de kwalitatieve manier van werken. Die zal in de basis bewaard blijven, maar wel in een geheel nieuw jasje.’’

Het restaurant krijgt naast een nieuwe voorgevel, een nieuwe kaart met verse ingrediënten uit de zee en vleesgerechten, ook een nieuwe naam. ,,Genieten aan de Valdijk in Prinsenbeek is het vertrekpunt. We zijn op zoek gegaan naar een andere naam omdat ‘t Hert ‘knelde’; veel bezoekers dachten dat ’t Hert een exclusief vleesrestaurant was met vele wildgerechten. Niets is minder waar. Kees is opgeleid door de onlangs overleden Brabantse Topkok Cas Spijkers en wil voor alle liefhebbers koken, culinair, lekker, gezond en duurzaam. Maar vooral betaalbaar.’’ Het was volgens het echtpaar daarom tijd geworden om een andere weg in te slaan.

De komende weken zal nog hard gewerkt worden aan de nieuwe opzet.


« Terug naar het overzicht
 
   
SBR