NIEUWS

Verlichting Groenstraat
10-12-2009

Dit jaar heeft de OVP de verlichting in de Groenstraat aangesloten.

Maandagochtend 7 december is de verlichting aangebracht en de meeste lampen zijn ook vervangen. waardoor de Groenstraat tijdens de kerstdagen wederom mooi verlicht is. Op maandag 11 januari zal de verlichting weggehaald worden.

De OVP is van mening dat alle straten zich aansluiten bij de OVP, waardoor overal dezelfde verlichting in het centrum van Prinsenbeek komt te hangen. Het bestuur gaat na de feestdagen met de overige straten in overleg om dit te gaan organiseren. Overigens is het de vermelding waard, dat de montage en demontage wordt bekostigd door de winkeliers in de Groenstraat. Ook niet OVP leden krijgen hier een factuur voor. OVP leden krijgen een leden-korting.

Naast de verlichting is ook de kerststal op de Markt geplaatst. Deze is iedere dag tot zaterdag 9 januari tot 22:00 uur te bezoeken. De kerststal is van de OVP, en wordt jaarlijks op de Markt geplaatst. Dit jaar staat de kerststal voor de kiosk, omdat op de Markt een schaatsbaan van 300 m2 ligt. Deze schaatsbaan is niet van de OVP, maar op initiatief van de stichting winterwonderbeek geplaatst. De OVP heeft alleen haar winteraktie dit jaar gecombineerd met de schaatsbaan, en is hiermee alleen sponsor van het evenement.

 

Met dank aan leden van Harmonie Cecilia Princenhage, Bakkerij Mark Elias voor de worstenbroodjes, Antoon en Winny van Dongen & Anneke in 't Veld voor de heerlijke koffie, Topworx voor het beschikbaar stellen van de steiger, Bouwbedrijf Boot voor het regelen van het vervoer en Peter van Gils voor de opslag van de verlichting het hele jaar door.
Alle medewerkers; BEDANKT !!!« Terug naar het overzicht
 
   
SBR