BESTUUR

Dagelijks bestuur:
 
Voorzitter:             -
Vice-Voorzitter:      Peter v/d Bliek
Secretaris:              Patricia van Gils
Penningmeester:   Edwin van der Heijden
 
Aanvullende bestuursleden:
 
  • Eppo Kawaler
  • Jolanda Lint
  • Vincent Nooren


  Peter v/d Bliek (Vice-Voorzitter OVP).


   Vincent Nooren
 Sinds november 2004 ben ik alweer al lid van het bestuur. De meeste tijd als secretaris. Velen van jullie me wel kennen maar een nadere introductie kan nooit geen kwaad. Mijn naam is Vincent Nooren en ben geboren en getogen Bekenaar. Ik heb er 25 jaar ongeveer gewoond. Eigenlijk kan je het bekenaarschap dan niet meer verliezen. Dat zit volledig verankerd in jezelf. Met het bedrijf van mijn vader en moeder en mijn broer is er altijd een band blijven bestaan.

In 1998 besloot ik om mijn familie definitief te gaan helpen in het bedrijf Kees Nooren en Zn. Zonweringen en Rolluiken. Vrij snel hebben we daar Timmerwerken aan toegevoegd. Onze merknaam NOPO zijn we ook steeds meer gaan uitdragen voor onze eigen fabricage produkten timmerwerken, houten rolluiken en markiezen. Ons bedrijf is al vanaf het begin af lid van de OVP. Mijn vader die helaas overleden is zorgde jaren voor de kerststal die op de markt staat. Mijn moeder Carla helpt al ettelijke jaren mee met het organiseren van de winteractie van de OVP. Zo dan begrijpt u mijn binding met de OVP. De reden dat ik in het bestuur ben gaan zitten is eigenlijk simpel. Ik hou van regelen en het was tijd voor nieuw bloed in het bestuur. Na dat ik door Henny Boot ex-Vice-Voorzitter ben gevraagd heb ik zitting genomen in het bestuur.

Toen Cees Pals afscheid heeft genomen heb ik zijn secretaris taak overgenomen. Dat deed ik met veel plezier. In het bestuur werken we tegenwoordig met werkgroepen. Ik werk mee de commissie evenementen. Mijn persoonlijke doelstelling in het bestuur is tweeledig. Ik zie graag een gezonde vereniging met veel actieve leden. En als 2e help ik graag mee aan het algemeen verbeteren van het winkelklimaat in Prinsenbeek. Hier zet me dan ook graag voor in. Maar alleen gaat het niet en kost het te veel tijd. 
Naast de OVP en NOPO / Kees Nooren en Zn. doe ik nog een 4-tal dingen. Ik ben gehuwd met Sophia en samen hebben wij twee kinderen. Samen met mijn vrouw leid ik ook nog het uitzendbureau ICE Agency. Wij hebben voornamelijk buitenlandse uitzendkrachten. De vrije tijd die ik dan eventueel nog over heb gaat naar het Rode Kruis, waar ik naast docent EHBO en bestuurslid ook nog het Hoofd Geneeskundige Eenheid in Zeeland ben. Daar woon in dan ook in Zeeland in het plaatsje Sint Maartensdijk. Ik hoop u graag te zien bij onze activiteiten.

Vincent Nooren.

 
   
SBR